5 Mart 2010 Cuma

River Plate 1-0 San Lorenzo - Maç Özeti



Chin Chin

"Çene Çene"



River Plate 1-0 San Lorenzo

Riverlılar için işkencenin sonu gibi bir şey bu galibiyet.River Plate için bir dönüm noktası oldu.Ayrıca teknik direktörün süresi biraz daha uzadı gibi duruyor.Gelelim maça aslında Ortega'nın yokluğu takımı baya etkiliyor.Gol bulma sıkıntıları artıyor ama bu maç yedekten giren Affranchino River'ı kurtardı.Affranchino'yu da bir Semih Şentürk gibi nitelendirebiliriz.Artık ilk 11'de bile kendine yer bulabilir.Bence River için bu maç çıkış maçıdır.Eğer biraz daha gol yollarında etkin olurlarsa maçları rahat kazanırlar.



Adam Ol Terry!

Tevez'den Terry'e bir atar :) "Terry bu yaptıklarının Arjantin'de yapsa ölmüştü. Benim memleketimde bunu yaptığında ayaklarını kaybedersin ya da ölürsün" Tevez

4 Mart 2010 Perşembe

Almanya 0-1 Arjantin - Maç Özeti

Almanya 0-1 Arjantin

Maçtan önce Maradona'nın bu maçı kazanamayacağını söyleyen otoriteler maçtan sonra sus-pus oldu.Tangocular Higuain'in tek golüyle Almanya'yı 1-0 yendi.Bu gidişle Dünya Kupası'nda numarayı kimin kapıcağı belli oldu.Higuain 9 numaralı formayı %90 kapacak gibi duruyor.Bende dünkü Arjantin'in oyununu çok beyendim.Bu oyunla Dünya Kupası'nı bile kazanır Arjantin :)

3 Mart 2010 Çarşamba

Velez Sarsfield 4-4 Boca Juniors - Maç Özeti

link

Velez Sarsfield 4-4 Boca Juniors

Dün izleyenlere zevk veren maçta Boca ile Velez 4-4 berabere kaldı.Velez 3-1 yeniliyorken 4-3 yaptı.4-4 yapan gol ise 89. dakikada Medel attığı golle geldi.Palermo böyle giderse bu sezon Clausura'da gol kralı olacak.

1 Mart 2010 Pazartesi

D10S








Maradona'nın Arjantin'de oynadığı zamanlar...

Avellaneda Derbisinden Fotoğraflar // Clausura 2010






Hangi Taraftar Daha Ateşli // Anket Sonucu



Yine bir anketimiz daha sonuçlandı ve bu anketimizin sorusu "Hangi tarafta daha ateşli?" idi.Taraftarlarımız Boca ve River'ın taraftarıydı.Oy kullananların %90'ı Boca Juniors'un taraftarı demişler.Bu anketimizde de Boca'nı bir üstünüğü söz konusu oldu.Diğer anketlerimizle devam edeceğiz.

Boca Juniors 1-1 Estudiantes

Boca'nın mükemmel oynadığı maçta Estudiantes 90. dakikada Gonzalez'ina ttığı golle 1-1 eşitliği sağladı.Ama mükemmel oynayan Boca'nın bu maçtan 1 puan ile ayrılmasına gerçekten çok üzüldüm.Maçı izleyenler görmüştür Boca çok net pozisyonlar kaçırdı.Bu sezon izlediğim en güzel Boca maçlarından biri oldu.1 puanı alsada taraftarın alkışını hak eden taraf Boca'ydı.

İndependiente 1-0 Racing

Avellaneda derbisinde gülen taraf Gandin'in tek golüyle İndependiente oldu.Derbi sert geçer demiştim ve takımın en önemli oyuncularından Hauche kırmızı kart gördü.İyi oyun hem derbi galibiyetini hemde 3 puanı İndependiente'ye getirdi.Taraftar bu galibiyetten çok memnun oldu.

Gimnasia La Plata 1-1 River Plate

River'ın kötü gidişi Astrada'yı koltuğundan edicek gibi görünüyor.Maça çoğu önemli oyuncusundan eksik çıkan River paçayı yine zor kurtardı.Gimnasia'nı tek golünü Perez attı,River'ın ise paçayı kurtartan golünü Canales attı.Astrada bu gidişle koltuğundan olucak gibi görünüyor.

Huracan 3-2 Velez Sarsfield

Bu sezon hem lig hem Libertadores'te kupa isteyen Velez'e Huracan dur dedi.Güzel bir form yakalamışken ve zoru başarıyorken bu yenilgi takımın moralleri alt-üst etti.Ama onlar için ligden daha önemli Libertadores var.Her takım içinde bu böyledir.