20 Şubat 2010 Cumartesi

Hangi taraftar daha ateşli? // Anket



Arjantin'in en büyük iki kulübü Boca Juniors ve River Plate.Sizce bu iki taraftardan hangisi daha ateşli?

19 Şubat 2010 Cuma

Clausura 2010'nda şampiyon kim olur? // Anket Sonucu

31 kişinin oy kullandığı bu anketin lideri %35'lik oranla Boca Juniors oldu.Bence Clausura 2010'nda Velez ve Estudiantes şampiyonlukları çekişmeli geçicek ama ikiside Libertodes istiyor bu karışıklıkta kim şampiyon olur sezon sonunda göreceğiz.

5. Hafta Cezalıları

5. Haftanın cezalıları;

1 maç cezalılar: Facundo Quiroga (River Plate) y Matías Cahais (Racing Club).

Geçici Cezalılar (1 maç): Gonzalo Castillejos y Hernán Grana (Lanús).

5. sarı karttan: Nicolás Sánchez (River Plate), Agustín Marchesín (Lanús), Ariel Agüero (Gimnasia y Esgrima La Plata), Federico Vismara (Chacarita Juniors), Marcelo Goux (Colón de Santa Fe), Juan Mercier (Argentinos Juniors), Julio Barraza y Walter Erviti (Banfield).

19 Şubat - Tahmini Kadrolar // Clausura 2010

CHACARITA: Sebastián Cejas; Cristian Grabinski, Mariano Echeverría, Lisandro López; Omar Zarif, Daniel Pereira, Alejandro Frezzotti, Emmanuel Centurión; Diego Morales; Nicolás Ramírez y Facundo Parra.
Director técnico: Fernando Gamboa.

COLON: Diego Pozo; Jossimar Mosquera, Salustiano Candia, Nicolás Torres; Iván Moreno y Fabianesi, Alejandro Capurro, Cristian Pellerano, Germán Rivarola; Facundo Bertoglio; Juan Manuel Lucero y Esteban Fuertes.
Director técnico: Antonio Mohamed.

***********************************************

VELEZ: Marcelo Barovero; Gastón Díaz, Fernando Tobio, Marco Torsiglieri, Emiliano Papa; Iván Bella, Franco Razzotti, Ariel Cabral, Leandro Velázquez; Juan Manuel Martínez y Rolando Zárate.
Director técnico: Ricardo Gareca.

INDEPENDIENTE: Adrián Gabbarini; Luciano Vela, Leonel Galeano, Eduardo Tuzzio, Lucas Mareque; Hernán Fredes o Walter Busse, Walter Acevedo, Federico Mancuello; Ignacio Piatti; Darío Gandín y Andrés Silvera.
Director técnico: Américo Gallego.

5. Hafta Fikstürü


15 Şubat 2010 Pazartesi

Boca Juniors 0-0 Atletico Tucuman

Son yıllarda River gibi Boca'da istediği performansı sergiliyemiyor.Ligin en kötü ekibi diye tabir edebildiğimiz Atletico Tucuman dün inanılmaz bir şekilde Boca'dan puan almayı başardı.Yani bu kadar sessiz bir maç olmaz diyebilirim.Boca taraftarları şampiyonluk bekliyor ama Boca'nın bu oyunuyla çok beklerler...

Colon 1-0 River Plate

Son yıllarda istediği futbolu sergileyemeyen River Plate dünde bizi şaşırtmadı ve Colon'a 1-0 yenildi.Maçtaki tek gol ilk yarının sonlarında Fuertes'ten geldi.River'ın yeni bir teknik direktöre ihtiyacı var ve bu isim bence Yılmaz Vural gibi bir isim olması lazım şu dakikadan sonra...

San Lorenzo 0-0 Velez Sarsfield

Velez dün akılcı bir futbol oynadı.Hafta içi Libertodes olduğu için maça çok asılmadı ve bir puan Velez için yetti.Velez geçen haftaki liderliğini sürdürdü.

İndependiente 3-2 Estudiantes

Dünün favorisi olan İndependiente şaşırtmadı ve Estudiantes'i Silvera,Gandin ve Piatti'nin golleriyle 3-2 yendi.Başa baş mücadeleden sonra İndependiente maçı hak ederek kazandı ve ikinciliğe yükseldi.

14 Şubat 2010 Pazar

La Brujita

-cadı-

Banfield 2-0 Lanus

Son şampiyon Banfield dün akşam Lanus ile karşı karşıya geldi.Lanus'un yenilmesinde en önemli neden 2 kırmızı kartın çıkmasıydı.Tabi Banfield'da seyirci desteğiyle maçı Battion ve Rodriguez'in golleriyle 2-0 yendi.