13 Şubat 2010 Cumartesi

Arsenal Sarandi 0-2 Tigre

Bu sezon deplansman fatihi gördüğüm Tigre dünde beni şaşırtmadı ve güçsüz Arsenal'i Ayala ve Luna'nın golleriyle 2-0 yendi.Tigre aldığı bu 3 puanla maç fazlasıyla 4. lük koltuğuna oturdu.Tigre'yi tebrik ediyorum.

12 Şubat 2010 Cuma

12 Şubat - Tahmini Kadrolar // Clausura 2010

CENTRAL: Hernán Galíndez; Diego Chitzoff, Diego Braghieri, Guillermo Burdisso, Paul Ambrossi; Jonatan Gómez, Matías Ballini, Mario Paglialunga, Lucas Moya; Emilio Zelaya y Luciano Figueroa.
Director técnico: Ariel Cuffaro Russo.

CHACARITA: Sebastián Cejas; Lisandro López, Mariano Echeverría, Diego Crosa; Omar Zarif, Alejandro Frezzotti, Federico Vismara, Emanuel Centurión; Diego Morales; Nicolás Ramírez y Facundo Parra.
Director técnico: Fernando Gamboa.

************************************

ARSENAL: Cristian Campestrini; Darío Espínola, Cristian Tula, Aníbal Matellán, Javier Yacuzzi; Cristian Alvarez, Sergio Sena, Facundo Pérez Castro, Federico Poggi o Matías Pérez; Franco Jara y Mauro Obolo.
Director técnico: Jorge Burruchaga.

TIGRE: Daniel Islas; Damián Leyes, Pablo Fontanello, Juan Garat, Rodolfo Arruabarrena; Jonathan Blanco, Ribair Rodríguez, Diego Castaño, Gonzalo Choy González; Néstor Ayala y Carlos Luna.
Director técnico: Ricardo Caruso Lombardi.

Estudiantes 5-1 Juan Aurich


Bu sene bence Clausura'da en önemli şampiyon adaylarından biri olan Estudiantes,Libertodes'te de yoluna tam gaz devam ediyor.Dünkü maçta tam gaz gittiğinin bir göstergesi oldu.Boselli(3),Gonzalez ve G. Re'nin golleriyle 5-1 yendi.Estudiantes böyle giderse çifte kupa bile kaldırabilir.

11 Şubat 2010 Perşembe

La Máquina


(Juan C. Muñoz, José M. Moreno, Adolfo Pedernera, Ángel Labruna y Félix Lousteau)

4. Hafta Fikstürü


10 Şubat 2010 Çarşamba

Lanus 0-2 Libertad


Turnuvanın gediklisi Libertad ile Arjantin'in güçlü ekiplerinden Lanus karşı karşıya geldi.Lanus'un defansif hataları yüzünden Libertad Lanus'u Gamarra ve Velazquez'in golleriyle 2-0 kazandı.

9 Şubat 2010 Salı

9 Şubat - Tahmini Kadrolar // Libertadores Kupası

UNIVERSIDAD CATÓLICA: Paulo Garcés; Hans Martínez, David Henríquez, Ismael Fuentes; Rodrigo Valenzuela, Ángel Carreño, Damián Díaz, Rodrigo Toloza, Milovan Mirosevic; Pablo Vranjican y Juan José Morales.
Entrenador: Marco Antonio Figueroa.

COLÓN: Diego Pozo; Ariel Garcé, Salustiano Candia, Marcelo Goux; Iván Moreno, Alejandro Capurro, Germán Rivarola, Ricardo Gómez; Facundo Bertoglio; Federico Nieto y Esteban Fuertes.
Entrenador: Antonio Mohamed.

********************************************

LANÚS: Agustín Marchesín; Hernán Grana, Santiago Hoyos, Jadson Viera, Maxi Velázquez; Eduardo Ledesma, Agustín Pelletieri, Matías Fritzler, Sebastián Blanco; Diego Lagos y Gonzalo Castillejos.
Entrenador: Luis Zubeldía.

LIBERTAD: Bernardo Medina; Víctor Cáceres, Pedro Sarabia, Ismael Benegas; Víctor Ayala, Miguel Samudio; Sergio Aquino, Édgar Robles, Wilson Pittoni; Rodolfo Gamarra y Pablo Velázquez.
Entrenador: Javier Torrente.

3. Hafta Sonu Puan Durumu




Colon'lu Tatangalar


8 Şubat 2010 Pazartesi

Estudiantes 2-0 San Lorenzo


Veron 35 yaşına geldi ve Arjantin gibi bir ligde resmen şov yapıyor.Veron'u ayakta alkışlıyorum.Bu haftanın oyuncusu Veron olacak gibi görünüyor.Tebrik ederim Estudiantes'i ve Veron'u ...

7 Şubat 2010 Pazar

Cuidado Atrás


Newell's Old Boys 4-2 Boca Juniors

Mutlak Boca galibiyeti beklediğim maçta Newell's hırçın oyunuyla 3 puanı kapmayı başardı.Nedense dünkü maçlarda kırmızı kartları çok gördüm.Bu maçtada 2 takımda 1 er kırmızı kart gördü.Bu oyunla Boca çok zor şampiyon olur.Ama Newell's hafta içi oynanacak Libertodes maçında baya zorlanacak.Çünkü oyuncular bu maçta çok yoruldular.

Lanus 3-6 Argentinos Juniors

Ben maçı Argentinos'un kaybetmeyiceğini düşünüyordum ama böyle bir maç beklemiyordum.Argentinos'un azmi çok çılgıncı.Maçı 10 kişiyle 6-3 yenmesi gerçekten çılgıncaydı.Şu anda Arjantin basını bu maçı konuşuyor ve konuşulucak bir maçada benziyor.