6 Şubat 2010 Cumartesi

6 Şubat - Maç Tahminleri // Clausura 2010

Bazı arkadaşlar Arjantin Ligi tahminlerini merak ediyoruz,bloga koyarmısın dediler.Bende onları kırmıyıp bugün oynanacak 4 maçın tahminlerinide yazayım dedim.Tahminlerim aşağıdadır.

LANUS-ARGENTİNOS JUNİORS -> ARGENTİNOS JUNİORS KAYBETMEZLİĞİ
NEWELLS- BOCA JUNİORS -> BOCA JUNİORS GALİBİYETİ
VELEZ-GİMNASİA LP -> GİMNASİA LP KAYBETMEZLİĞİ
TİGRE-COLON -> TİGRE GALİBİYETİ

4 maçın tahminlerinide yaptım.Herkese başarılar.

Clausura 2010'nda şampiyon kim olur? // Anket

Blogun ana sayfasının sol üst köşesinde ankete sizde oy verirseniz , seviniriz.

6 Şubat - Tahmini Kadrolar // Clausura 2010

Lanus-Argentinos Juniors

LANUS: Agustín Marchessin; Carlos Arce, Rodrigo Erramuspe, Carlos Quintana, y Maximiliano Lugo; Marcos Aguirre o Javier Carrasco, Guido Pizarro, Eduardo Ledesma y Diego González; Cristian Menéndez y Santiago Salcedo.
DT: Luiz Zubeldía.

ARGENTINOS: Nicolás Peric; Ignacio Canuto, Matías Caruzzo y Juan Sabia; Gonzalo Prósperi, Juan Mercier, Néstor Ortigoza, Gustavo Orban; Facundo Coria, Nicolás Pavlovich y José Luis Calderón.

**************************************

Newells-Boca Juniors

NEWELL'S: Sebastián Peratta; Agustín Alayes, Rolando Schiavi, Juan Insaurralde; Franco Dolci o Nahuel Roselli, Lucas Bernardi, Diego Mateo y Leonel Vangioni; Mauro Formica; Jorge Achucarro y Joaquín Boghossian.
Director técnico: Roberto Sensini.

BOCA: Roberto Abbondanzieri; Hugo Ibarra, Gabriel Paletta, Ezequiel Muñoz, Claudio Morel Rodríguez; Jesús Méndez, Gary Medel, Cristian Erbes; Juan Román Riquelme; Nicolás Gaitán y Martín Palermo.
Director técnico: Abel Alves.

**************************************

Velez-Gimnasia LP

VELEZ: Marcelo Barovero; Gastón Díaz, Fernando Tobio, Marco Trosiglieri y Pablo Lima; Nicolás Cabrera, Franco Razzotti, Alejandro Cabral y Leandro Velázquez; Rolando Zarate y Leandro Caruso.
DT: Ricardo Gareca.

GIMNASIA: Gastón Sessa; Alvaro Ormeño, Rubén Maldonado, Ariel Aguero y Patricio Graff; Hernán Encina, Fabián Rinaudo, Luciano Aued y Diego Villar; Marco Pérez y Denis Stracqualursi.
DT: Diego Cocca.

**************************************

Tigre-Colon

TIGRE: Daniel Islas; Damián Leyes o Juan Garat, Pablo Fontanello y Rodolfo Arruabarrena; Jonny Blanco, Ribair Rodríguez, Maximiliano Castano y Gonzalo Choy González; Leandro Lazzaro y Brian Rodríguez.
DT: Ricardo Caruso Lombardi.

COLON: Marcos Díaz; Omar Merlo, Jossimar Mosquera y Pablo De Miranda; Maximiliano Caire e Ismael Quiles, Cristian Pellerano, Ricardo Gómez y Santiago Soto; Lucas Acosta, Jonathan Bauman y Andrés Ríos.
DT: Antonio Mohamed.

5 Şubat 2010 Cuma

Ferrari Gasolera


Chacarita 2-3 River Plate

River ve Ferrari dün mükemmeldi.İzleyenlere çok güzel bir maç izlettiler.Özellikle Ferrari mükemmeldi.Bu sezon iyi bir oyuncu olacağını hırçınlığı ve golleriyle gösterdi.Tebrikler River...

4 Şubat 2010 Perşembe

Buque Juniors


Gimnasia LP 3-1 Estudiantes


La Plata derbisini dün rahatlıkla Gimnasia 3-1 kazandı.Sahada resmen Stracqualursi şov vardı.Stracqualursi attığı 2 golle resmen Estudiantes'i yıktı.Gimnasia'nın diğer golünüde Cuevas attı.Estudiantes'in tek golünüde Veron attı.Derbiden sonra taraftarda oyuncularda çok sevindiler.

3 Şubat 2010 Çarşamba

C.B


La Plata Derbisi



Arjantin'de önemli derbilerden biridir La Plata diye adlandırılan derbi.Gimnasia LP ile Estudiantes arasında geçen derbidir.Estudiantes'liler her maçı önemser ama bu maça çok ayrı bir önem veriyorlar.Aralarında çok büyük bir düşmanlık vardır.Maç Gimnasia'nın sahasında olsada ben Estudiantes'in alacağını düşünüyorum.Her iki takımada başarılar.









Merhaba!



Arjantin futbolundan haberler ve daha nicesi...